แคปชั่นวันแม่ ภาษาอังกฤษ คุณแม่อ่านต้องปลาบปลื้มแน่นนอน

แคปชั่นวันแม่ ภาษาอังกฤษ คุณแม่อ่านต้องปลาบปลื้มแน่นนอน

รวม แคปชั่นวันแม่ ภาษาอังกฤษ ชวนบอกรักแม่แบบสากลลูกสาวลูกชายมาจดไว้เลย แคปชั่นวันแม่แห่งชาติ ให้คุณผู้อ่านได้เก็บไว้ใช้ ไม่กล้าบอกรักแม่ตรง ๆ ลองส่งข้อความภาษาอังกฤษให้แม่ไปแปลดู ข้อความสั้นแต่กินใจมาก จะส่งข้อความ ส่งไลน์ หรือจะเขียนใส่การ์ดให้คุณแม่ได้เก็บไว้ ก็น่ารัก โดนใจคุณแม่แน่นอน

แคปชั่นวันแม่ ภาษาอังกฤษ น่ารัก ก็ลูกแม่นี่นา

You mean more to me than I can say, Love you to bits and wish you a happy Mother’s Day (แม่มีความหมายมากกว่าที่จะเอ่ยเป็นคำพูด รักแม่ ขอให้มีความสุขในวันแม่มาก ๆ)

I am so proud of you every day. You’re the strongest and bravest woman I know. (ลูกภูมิใจในตัวแม่ทุกวัน คนที่แข็งแกร่งและกล้าหาญที่สุดที่ลูกได้รู้จัก)

To the best mom in the world, Happy Mother’s Day, Hope you have the happiest of days. (ถึงแม่ที่ดีที่สุดในโลก สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ ขอให้แม่มีความสุขที่สุดในวันนี้)

To Mom, May you always remember Someone love you very-very much (อยากให้แม่รู้ไว้เสมอ ว่ายังมีใคร
อีกคนหนึ่ง ที่รักแม่ม้าก มาก)

I’m so glad that you’re my mum, Thanks for giving me the best chance in life. I love you. (ลูกดีใจที่มีแม่เป็นแม่ของลูก ขอบคุณที่มอบโอกาสที่ดีที่สุดในชีวิตแก่ลูก รักแม่นะ

Happy Mother’s Day to you! I am proud to call myself your daughter! (สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ ภูมิใจที่ได้บอกใครว่าเป็นลูกแม่)

Thank you for always spoiling me with my favorite food and gifts. (ขอบคุณที่เลี้ยงลูกมาดีเสมอ)

To my first and favorite teacher ! Happy Mother’s Day. (แด่คุณครูคนโปรดคนแรกของลูก สุขสันต์วันแม่)

All my laughter is brought by you, all my worries are solved by you! Happy Mother’s Day. (ทุกความสุขของลูกมีแม่เป็นคนสร้าง ทุกปัญหาของลูกมีแม่ช่วยแก้ไข สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

To the world you are a mother but to me you are the world. (สำหรับโลกใบนี้ คุณคือคุณแม่คนหนึ่ง แต่สำหรับฉันคุณคือโลกทั้งใบ)

I don’t need an idol or a mentor as long as you are with me and supporting me. (ลูกไม่ต้องการไอดอลหรือเมนเทอร์มาชี้แนะเลย ตราบใดที่มีแม่อยู่กับลูก และคอยสนับสนุนลูก)

Thank you for giving me time to find myself I love you Mom Happy Mother’s Day. (ขอบคุณที่ให้เวลาลูกได้ค้นพบตัวเอง รักแม่มาก สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

I could never imagine coming so far in life without your support. (นึกไม่ออกเลยว่าชีวิตที่ไม่มีแม่จะเป็นยังไง)

I consider myself very fortunate to have a mother like you. (โชคดีแค่ไหนที่ลูกมีแม่อย่างแม่คนนี้)

Happy Mother’s Day. I cannot describe in words what you mean to me. (สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ ลูกไม่สามารถอธิบายออกมาเป็นคำพูดได้เลย ว่าแม่สำคัญกับลูกมากแค่ไหน)

แคปชั่นวันแม่ บอกรักแม่ให้ซึ้งกินใจ

What a perfect gift you are to me. Happy Mother’s Day. (แม่คือของขวัญอันสุดวิเศษของลูกค่ะ สุขสันต์วันแม่ค่ะ)

No matter how old she maybe, sometimes, a girl just needs her mom. (ไม่ว่าจะอายุเท่าไหร่ จะโตแค่ไหน แต่ก็ยังต้องการแม่เสมอ)

Mother and children never truly part, maybe in distance, but never in heart. (แม่กับลูกไม่เคยแยกจากกัน อาจจะห่างกันที่ระยะทาง แต่ในใจยังคงอยู่ด้วยกันเสมอ)

Life doesn’t come with a manual, it comes with a mother (ชีวิตเราไม่ได้มาพร้อมกับคู่มือ แต่มาพร้อมกับแม่นี่ล่ะ)

Home is where my mom is. Happy Mother’s Day. (บ้าน คือที่ที่มีแม่อยู่ สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

Thank you for being all these and more to me. Happy Mother’s Day. (ขอบคุณสำหรับทุกสิ่งทุกอย่างที่มอบให้หนูนะคะ สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

Nothing is lost until my mother can’t find it. (ไม่มีของชิ้นไหนหายทั้งนั้น จนกว่าแม่จะหามันไม่เจอ)

I got it from my mama. (ได้แม่มาทั้งนั้น)

Like mother, Like daughter. (ลูกไม้หล่นไม่ไกลแม่)

To the world you are a mother but to me you are the world. (สำหรับโลกใบนี้ แม่ก็คือแม่คนหนึ่ง แต่สำหรับฉัน แม่คือโลกทั้งใบ)

I am a strong woman because a strong woman raised me. (ฉันเป็นยิ่งแกร่ง เพราะมีผู้หญิงสุดแกร่งเลี้ยงฉันมา)

To a wonderful Mom and a very special friend to me. Happy Mother’s Day. (แด่คุณแม่ที่แสนดีและคุณแม่ที่สุดวิเศษของผม สุขสันต์วันแม่ครับ)

Word are not enough to express the unconditional love that exits between a mother and a daughter. (ไม่มีคำใดที่จะอธิบายความรักแบบไม่มีเงื่อนไขระหว่างแม่กับลูกได้)

Love you, the best mom in the whole world (รักที่สุด แม่ของหนูดีที่สุดในโลก)

A mother is your first friend, your best friend, your forever friend. (แม่คือเพื่อนคนแรก เพื่อนแท้ เพื่อที่ดีตลอดไป)

แคปชั่นวันแม่ ภาษาอังกฤษ กวน ๆ แม่นี่แหละ ลูกชอบ

You’re just 35 with 15 bonus years. Wishing you a Happy Mother’s Day. (แม่ไม่เห็นจะแก่เลย แม่อายุแค่ 35 ปีกับโบนัสอีก 15 ปีเอง สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

Thanks for reminding me that I’m not as old as you. Happy Mother’s Day. (ขอบคุณแม่ที่ทำให้ลูกรู้ว่าลูกยังไม่แก่เท่าแม่น้า สุขสันต์วันแม่)

May your dreams get fulfilled as well as your bills. (ขอให้ความฝันของแม่ถูกเติมเต็มเหมือนเงินในกระเป๋าลูก ขอเงินหน่อยจ้า)

At 50, you’ve entered the stone age: gall, kidney, and bladder. (พอเข้าเลข 5 แม่ก็เตรียมเข้าสู่ยุคหินแล้วนะ หิน(นิ่ว)ในร่างกายเตรียมมา รักษาสุขภาพด้วยจ้า)

Now you’re rich and fat, what can be a perfect time for Happy Mother’s Day. (แม่ทั้งรวยและอ้วนแบบนี้ จะมีเวลาไหนเหมาะสมไปมากกว่านี้ สุขสันต์วันแม่)

Happy Mother’s Day from your favorite daughter/son. (สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ จากลูกคนโปรด อิอิ)

You are the synonym of love in my life mama. Happy Mother’s Day. (แม่ คือคำไวพจน์เพ็ดตะพึดของคำว่ารักในชีวิตลูก สุขสันต์วันแม่จ้า)

I want you to know I love you truly, madly, and deeply. (อยากให้แม่รู้ว่าลูกรักแม่ที่สุด รักมากมาย รักกว่านี้ไม่มีอีกแล้ว)

Mum, a special thanks for both my jeans and my genes. Happy Mother’s Day. (ขอบคุณแม่ที่มอบยีนตัวใหม่ และยีน (พันธุกรรม) ให้กับลูก สุขสันต์วันแม่)

You already have my heart, Mom. What do you need else? (แม่ก็ได้หัวใจจากหนูไปแล้ว แม่จะยังคาดหวังอะไรอีกคะ)

your love is the chicken soup for my soul. I love you. (รักของแม่เปรียบเสมือนซุปไก่บำรุงหัวใจลูก รักนะจุ๊บ ๆ)

Don’t ever spending money on anti-aging creams . At 50, there is no turning back even with a secret potion. Happy Mother’s Day. (ไม่ต้องเสริมความงามให้เสียเวลา เพราะตอนนี้แม้แต่ยาวิเศษก็ทำให้หายเหี่ยวไม่ได้แล้ว หยอก! สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

If I could, I would give the best millennial mom awards to you because you are nailing this game. (รางวัลสุดยอดคุณแม่ตกเป็นของ…คุณแม่ของลูกนั่นเอง)

I find it comforting knowing that you’re still not as much disappointed at me as a father. (ลูกค่อนข้างสบายใจที่แม่ไม่ได้ผิดหวังในตัวลูก…เท่าที่ผิดหวังในตัวพ่อ หยอก)

If I get paid for loving you, I would be a millionaire by now! Happy Mother’s Day. (ถ้าการรักแม่ทำให้ลูกได้เงิน ตอนนี้ลูกน่าจะรวยพันล้านแล้วแน่นอน สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

แคปชั่นวันแม่ ฉลองวันแม่ยุคโควิด ไกลแค่ไหน ใจก็ใกล้กัน

Not only because of Mother’s Day, but you deserve this attention every day, Mom. (ไม่ใช่แค่เพราะวันแม่ แต่แม่สมควรได้รับความรักความสนใจจากลูกทุกวันเลย)

You are my hero, mom. Happy Women’s Day. (สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ สุดยอดคุณแม่คนเก่ง)

Happy Mother’s Day to the best women I know. I love you, mama. (สุขสันต์วันแม่แด่ผู้หญิงที่ดีที่สุดที่ลูกเคยรู้จัก รักแม่)

You are my woman crush mom. I always want to be a grown-up version of you. (แม่คือแม่ที่ลูกชอบที่สุด อยากเติบโตไปเป็นเหมือนแม่นะ)

I want you in my life for today, tomorrow and forever. Happy Mother’s Day. (อยากมีแม่ในชีวิตทุกวันเลย สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

If you ask me when I want to be with you, my answer will be – now and forever. (ถ้าแม่ถามว่าลูกต้องการแม่ตอนไหนบ้าง ลูกก็ขอตอบว่าตอนนี้และตลอดไป)

Never stop smiling, Mom. You look the prettiest when you smile. I love you. (ตอนแม่ยิ้มสวยที่สุดแล้ว รักแม่ อย่าหยุดยิ้มเลยนะ)

I am so lucky to be your child, Mom. Happy Mother’s day! (ช่างโชคดีที่ได้เกิดมาเป็นลูกแม่ สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)

Every day, I thank God for sending the best mom like you into my life. (ลูกอยากขอบคุณพระเจ้าทุกวันที่ส่งแม่ที่ดีที่สุดมาให้)

Happy Mother’s Day to the woman without whom I cannot live. I love you. (สุขสันต์วันแม่ ไม่มีแม่ก็คงไม่มีลูก รักแม่นะ)

All I want to be your little baby forever who loves sleeping in your arms, mom. (สิ่งที่ลูกต้องการคือการได้เป็นเด็กตัวเล็ก ๆ ที่ได้นอนหลับในอ้อมแขนของแม่ตลอดไป)

Happy Mother’s Day. I want to look after you as you looked after me. (สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ ลูกอยากเลี้ยงดูแม่ให้ได้อย่างที่แม่เลี้ยงดูลูกมา)

If I could live my life once again, I would still want you to be my mother. (ถ้าต้องเกิดอีกก็ขอกลับมาเป็นลูกแม่อีก)

You are not someone with superpowers. But you are more inspiring than the wonder woman. (แม่ไม่ได้มีพลังวิเศษ แต่แม่มีอะไรพิเศษยิ่งกว่าคนมหัศจรรย์อีกนะ)

No one can never replace you, not now and the next million years to come. Happy Mother’s Day. (ใครก็แทนที่แม่ไม่ได้ ไม่ว่าจะตอนนี้หรืออีกล้านปีข้างหน้า สุขสันต์วันแม่แห่งชาติ)